Advertisement

Süleyman Soylu Sedat Peker / Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'in açıklamalarına yanıt : Ben tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız.

Süleyman Soylu Sedat Peker / Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'in açıklamalarına yanıt : Ben tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız.. #sedatpeker #süleymansoylu #racon herkese merhaba dostlar ben heros Sedat peker'in süleyman soylu'nun danışmanı ali faik hacıoğlu'na karşı bu iddiaları ortaya atması hacıoğlu tarafından cevapsız kalmadı. Süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Sedat peker, soylu'nun kendisi hakkında ben onu severim dediğini öne sürdü.

Soylu, peker'in videoda hakkında attığı iddialara sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi. Soylu'nun açıklamalarında öne çıkan başlıklar şu şekilde: Koruma polisimi sen vermedin mi? Bu kişi 1,6 milyon liralık arabaya biniyor. Varis baba (küçük) sedat peker'i anlatıyor.

Süleyman Soylu Sedat Peker'e yanıt verdi
Süleyman Soylu Sedat Peker'e yanıt verdi from www.gelecekgundem.com
İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in iddialarını gündeme getiren chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Daha önceki videolarda gündeme getirdiği iddiaların nasıl soruşturulması. İçişleri bakanı soylu muhalefet liderlerini ve gazeteleri hedef alan açıklamalarda da bulundu. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in videoları türkiye'yi sarsmaya devam ederken, i̇çişleri bakanı süleyman soylu, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Soylu, peker'in videoda hakkında attığı iddialara sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi. Koruma polisimi sen vermedin mi? Varis baba (küçük) sedat peker'i anlatıyor. Soylu, sedat peker'in bir fotoğrafını canlı yayında göstererek bataklık operasyonunda peker'in olduğunu söyledi.

Bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum.

İçişleri bakanı süleyman soylu, hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker'in açıklamalarının ardından twitter'dan paylaşımda bulundu. Peker'in cesaret aldığı isimlerin kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan ve ahmet davutoğlu gibi isimler olduğunu belirten bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Sedat peker, mehmet ağar ile tolga ağar'dan sonra bu kez i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldı: Süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Sedat peker, sayın i̇çişleri bakanımız süleyman soylu, temiz süleyman, aslan süleyman. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Koruma polisimi sen vermedin mi? Soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Ablanın kocası abdullah beyi benim yanıma yollamadın mı? Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği. dedi. Video ile ramazan bayramında hem bayram kutlaması yaptı hem de süleyman soylu ile ilgili bilgiler paylaştı. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon! İçişleri bakanı süleyman soylu, avukatı aracılığıyla ankara cumhuriyet başsavcılığı sedat peker'in yönelttiği iddialar ile ilgili araştırma yapılmasını istedi.

Daha önceki videolarda gündeme getirdiği iddiaların nasıl soruşturulması. Sedat peker, soylu'nun kendisi hakkında ben onu severim dediğini öne sürdü. İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in iddialarını gündeme getiren chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Sedat peker, sayın i̇çişleri bakanımız süleyman soylu, temiz süleyman, aslan süleyman. Sedat peker son yayınladığı videoda, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun danışmanı ali faik hacıoğlu'nu hedef göstermişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu düğmeye bastı: Sedat Peker ...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu düğmeye bastı: Sedat Peker ... from www.ortadogugazetesi.com
Uyuşturucu operasyonlarını anlatan süleyman soylu, bataklık operasyonundan bahsetti ve operasyonda çetin gören ile birlikte sedat peker'in de olduğunu söyledi. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya yönelik bir dizi iddiada bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Benimle ilgili bir tweet atmış pislik, mafya demiş. Sedat peker'in bahsettiği 5 milyon tl'lik ev için de açıklamalar yapan danışman ali faik hacıoğlu, söz konusu evin danışman görevine getirildiği 2016. İçişleri bakanı soylu muhalefet liderlerini ve gazeteleri hedef alan açıklamalarda da bulundu. İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in iddialarını gündeme getiren chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Başvuru dilekçesinde ayrıca sedat peker'in 20 mayıs 2020'de yayımladığı videoya işaret edilerek, fetö üyelerinin dile getirdiği bazı iddiaların, yine. İçişleri bakanı süleyman soylu organize suç örgütü lideri sedat peker'in bugün yayımladığı ve kendisini hedef alan videodan sonra açıklama yaptı.

Koruma polisimi sen vermedin mi?

Kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği operasyon elemanı… İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. Koruma polisimi sen vermedin mi? Birleşik arap emirlikleri'nin (bae) dubai kentinde bulunan sedat peker, internet üzerinden yayımladığı dördüncü videosunda i̇çişleri bakanı soylu hakkında bazı iddialar ortaya attı. Video ile ramazan bayramında hem bayram kutlaması yaptı hem de süleyman soylu ile ilgili bilgiler paylaştı. Soylu, peker'in videoda hakkında attığı iddialara sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce. Bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım diyen peker, mehmet ağar'la ilgili iddialarını da sürdürdü. Peker'in cesaret aldığı isimlerin kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan ve ahmet davutoğlu gibi isimler olduğunu belirten bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Bağlantılarını, nereden kaynaklandığını, kimin yürüttüğünü görecekler. Sedat peker son yayınladığı videoda, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun danışmanı ali faik hacıoğlu'nu hedef göstermişti.

Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği. dedi. İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Peker'in cesaret aldığı isimlerin kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan ve ahmet davutoğlu gibi isimler olduğunu belirten bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum.

Sedat Peker ve Süleyman Soylu'nun açıklamaları gündem oldu ...
Sedat Peker ve Süleyman Soylu'nun açıklamaları gündem oldu ... from i.sozcu.com.tr
Sedat peker'e elbette ki cesaret aldığın bir yerler. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. İçişleri bakanı süleyman soylu, chp genel başkanı kılıçdaroğlu'nun organize suç örgütü lideri sedat peker iddialarıyla ilgili açıklamalarına mafya konusunda tek yapamadığımız, her seçim kaybeden siyaset mafyasının, türk siyaseti'ne musallatlığına çaresiz kalmaktır sözleriyle cevap verdi. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım diyen peker, mehmet ağar'la ilgili iddialarını da sürdürdü. İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in iddialarını gündeme getiren chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce. Sosyal medyadan sedat peker'le ilgili bir açıklama yayınlayan süleyman soylu, sedat peker için kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği, müptezel operasyon elemanına sesleniyorum diyerek birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği dedi.

Bakan soylu, ''bedeli ne olursa olsun terörle uyuşturucu ile organize suç.

Organize suç örgütü lideri sedat peker'in i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkındaki sözlerinin ardından soylu'dan açıklama geldi. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in yayınladığı 5. #sedatpeker #süleymansoylu #racon herkese merhaba dostlar ben heros Koruma polisimi sen vermedin mi? Varis baba (küçük) sedat peker'i anlatıyor. + i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile hakkında arama kararı bulunan organize suç örgütü lideri sedat peker arasında arabulucu olduğu iddiasını, mesaj peker'in özışık'la yaptığı görüşmenin kayıtlarını yayınlamasının ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in paylaştığı videolar sonrası gazeteci hadi özışık ve kardeşi süleyman özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Uyuşturucu operasyonlarını anlatan süleyman soylu, bataklık operasyonundan bahsetti ve operasyonda çetin gören ile birlikte sedat peker'in de olduğunu söyledi. Koruma polisimi sen vermedin mi? Videoda 1,6 milyon liralık arabaya biniyor dediği i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun danışmanı ali faik hacıoğlu, peker'in iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği. dedi. Başvuru dilekçesinde ayrıca sedat peker'in 20 mayıs 2020'de yayımladığı videoya işaret edilerek, fetö üyelerinin dile getirdiği bazı iddiaların, yine.

Posting Komentar

0 Komentar